Nyitólap Információk Referencia Blog Kapcsolat

Információk

Szolgáltatásaim

Az alábbi lista nem teljes! Lehetnek olyan típusú webfejlesztést érintő feladatok, amiket nem
említek a felsorolásban, de elvállalnék, ezért kérem, érdeklődjön bátran!

Webfejlesztés

A lentebb található technológiák segítségével weboldalt készítek. Beleértve a tervezést, adatbázissal kapcsolatos feladatok ellátását, kisebb-nagyobb grafikai módosításokat, sitebuildet, back- és frontend fejlesztést. Mikroszájtok és összetett portálrendszerek fejlesztését is vállalom.

Weboldal karbantartás

Sokszor külön feladatot igényel a weboldalak frissen, naprakészen tartása. Amennyiben rendszeres módosításokra, fejlesztésekre, karbantartásra van szüksége weboldalain, ilyen jellegű munkákat is vállalok egyedi megállapodás keretein belül. Például heti, havi rendszerességgel történő feladatok elvégzése estén.

Hibajavítás

Nem ritka eset, hogy egy másik fejlesztő munkáját kell javítanom. Amennyiben hibaüzenetek jelennek meg weboldalain, egyes funkciók nem jól működnek, segítek elhárítani a problémát. Felkutatom és kijavítom a felmerülő hibákat weboldalain.

Szakmai tanácsadás

Az alapos tervezés nagyon fontos! Elmulasztásakor problémák merülhetnek fel hosszútávon, vagy csalódást okozhat a szoftver. Amennyiben bizonytalan, inkább kérjen szakmai tanácsadást és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!

Készségeim

HTML5 logo JavaScript logo jQuery logo PHP logo MariaDB logo MySQL logo Photoshop logo GIMP logo CSS3 logo Node.js logo

Együttműködésünk folyamata

Konzultáció

Felveszi velem a kapcsolatot, elküldi az előzetesen előkészített terveit, elképzeléseit. Ebben a státuszban igyekszem felmérni az igényeit. A kapcsolatot e-mailen keresztül tartjuk.

Megállapodás

Az információk pontos ismeretében ajánlatot küldök. Ha megállapodunk az árban és a határidőben, fizetési módot és fizetési ütemezést választunk.

Kivitelezés

A projekt kivitelezése egyben, vagy részletekre bontva is történhet. Az első kifizetés után elkezdődik a fejlesztés. A kivitelezés közben felmerülő kérdések esetén felveszem Önnel a kapcsolatot.

Tesztelés

A projekt elkészülése után Ön megvizsgálja, hogy teljesültek-e a projekt feltételei. Amennyiben a teszteléskor indokolt módosítási igény merül fel, úgy a kért módosítás kivitelezésre, javításra kerül.

Módosítás

A tesztelés után 5 alkalommal van lehetősége tesztelni és módosítási kérelmet küldeni. Ezután csak egy új megállapodásban van lehetőség további fejlesztéseket végrehajtani a terméken.

Beüzemelés

A projekt utolsó módosításai után beüzemelésre vagy átadásra kerül a szoftver. Amennyiben elégedett a termékkel, vagy kimerítette az 5 módosítási kérelmet, úgy a projekt lezártnak tekintendő.