Nyitólap Információk Referencia Blog Kapcsolat

Referencia

Referenciák

PocketGuide

A PocketGuide egy okostelefonnal használható idegenvezető alkalmazás. A honlapja Wordpress alapokon készült, a trendeknek megfelően egyetlen oldallal rendelkezik amelyen keresztül az üzleti partnerek számára bemutatásra kerül az alkalmazás.

Jókenyér

A Jókenyér egy népszerű hazai pékség honlapja. Az oldal Wordpressre épül. A megbízás célja az oldal funkcióinak átültetése Drupal rendszerről Wordpressre. Az átültetéssel új designt és több új funkciót kapott az oldal.

Webinárium

Az építkezem felújítok weboldal online percek című webináriumának felújítása volt a cél. Az oldal új designt kapott, egyedi visszaszámlálót. Egyedi űrlapfeldolgozó található az oldalon, amely megkönnyíti a tulajdonosnak a kapcsolatfelvételt az érdeklődőkkel.

Lelki-társ.COM

A Lelki-társ.COM egy társkereső oldal. Az oldal fontosabb funkciói: regisztráció, bejelentkezés, e-mail értesítés, profil oldal, jogosultság kezelés, belső üzenet küldés, belső spam szűrő, adminisztrációs felület, fórum, chat.

Feltöltömmagam

A cél az OTP Egészségpénztár egyenlegfeltöltő alkalmazását népszerűsítő oldal elkészítése volt. A fő feladat az egyedi kalkulátor elkészítése és az adminisztrációs felületről szabályozható letöltőoldal elkészítése volt.

Névnapkereső

Névnapkereső oldal, ahol több lehetséges keresési módszer áll a látogatók rendelkezésére. Eljuthatnak a kívánt tartalomra menüből, kiemelt linkekkel, az online naptárral, névlista böngészésével, vagy keresőmező kitöltésével.

Legjobb árak

Egyedi rendszer, amely egyetlen könyvtárstruktúhoz rendel több aldomaint. Egyetlen adminisztrációs felületről vezérelhető az összes oldal, feltölthetők új cikkek, termékek, webfejlesztői közreműködés nélkül is bármikor bővíthető kategórialista.

BENTLEY

Bentley Magyarország állatazonosító termékeit népszerűsítő honlapjának elkészítése volt a cél. Az általános sitebuild feladatokon kívül termékfeltő és termékkereső modul készült a WordPress alaprendszerhez. Minden termék külön adatlappal rendelkezik.

Referencia listám nem teljes körű. Részt vettem már kisebb projektekben, részfeladatok elvégzésében is, de általában teljes oldalakat készítek, amihez sokszor az egyedi PHP keretrendszert alkalmazása is hozzátartozik. Más esetekben Wordpressel dolgozok, amihez reszponzív designt kell létrehozni és egyedi funkciókat programozni.